Ben jij een keukenmedewerker op zoek naar een gezonde work-life balance? Klinkt 7u-to-15u als muziek in de oren? We verwelkomen je graag in een van onze bedrijfskeukens!
We geven toe: een bedrijfskeuken klinkt niet aantrekkelijk. ‘Oubollige diepvriesmaaltijden die naar weinig smaken’, zien we je denken. Fout ! In realiteit is het een bruisende plek waar ervaren koks hun 9-to-5 kunnen waarmaken. Geen weekendwerk meer, avonden vul je zelf naar hartenlust in en toch blijf je uitdagende recepten koken met verse ingrediënten tegen een interessant loon.
Hoe ziet een dag in de bedrijfskeuken eruit?
- Je versterkt het bestaande team van de bedrijfskeuken
- Je bereidt uitdagende, vers gemaakte gerechten
- Je duikt de voorraad in en onderneemt actie bij afwijkingen
- Je bewaakt de voedselveiligheid, de hygiëne en algemene veiligheid in de keuken
- Samen met je collega’s zorg je voor de netheid van de keuken en de apparatuur
- Je werkt volgens HACCP-voorschriften
- Je hebt een relevante opleiding en/of werkervaring
- Je hebt een passie voor koken
- Je bent op zoek naar een gezonde work-life balance
- Je hebt een vlotte Nederlandse tong
- Je hebt een ‘hands on’ ingesteldheid en weet van aanpakken
- Je bent stipt en stressbestendig
De rock and roll van de keuken in een aantrekkelijk jasje: gedaan met weekend- en avondwerk
Je nieuwe loopbaan is dichterbij dan je denkt. Kies zelf uit onze menukaart aan vacatures waar en wanneer je wil werken
Mogelijkheid om te werken in meerdere bedrijfskeukens
Nog niet volledig overtuigd? Een betaalde proefdag is slechts een telefoontje verwijderd. No strings attached, geen addertjes onder het gras. Vrijblijvend én betaald ervaren wat een bedrijfskeuken inhoudt. Zo ontdek je zelf de voordelen: uitdagend en vers koken van 9-to-5 tegen een interessant loon (dat wekelijks wordt uitbetaald)!
Kantoor Gent
09 222 19 91
work@djobz.be